Underbar dag!! | Sussir's Blogg -

Sussir's Blogg –

Annons

Underbar dag!!

Idag har verkligen varit hur underbar som helst! Robin var ledig idag och den enda planen för dagen var att hitta på något tillsammans alla 3! En trött mamma och en väldigt pigg och glad Ebba gick upp hyfsat tidigt och käka frukost oså! Efter lunch och vila tog vi på oss kläderna och gick ut i den regniga hösten, vi promenerade ner till en damm och tittade, gick runt i skogen och bakade ekollon/jord/gegga-tårta 😉 Hur mysigt som helst, var skönt att få komma ut i skogen faktiskt (norrlänningen inom mig lever ännu;) )

Annars idag har vi mest busat och lekt med allt möjligt! Robin hade köpt bilar till Ebbisen som kom med Posten idag, så nu har hon något att köra på bilmattan hon fick av han förra gången hon var här Ebba är såklart nöjd och glad över att bli lite bortskämd 😉 Det är så underbart att se dom tillsammans! Dom har verkligen fått en fin relation nu, man ser verkligen på båda två hur roligt dom har tillsammans, hur Ebba ser upp till Robin! Allting fungerar fan klockrent här nu, med allt!!! Vi får iordning mer och mer, vi alla trivs här hemma, har en fungerande vardag som familj och framförallt – min dotter kommer överens och tycker om och trivs med den man mitt hjärta tillhör, mycket!! Kan man önska sig något mer här i världen??? Hjärtat värker av kärlek för min lilla familj ❤️

Nu ska jag lägga ner mitt “cheesy-love-talk” 😉 och krypa ner i sängen så jag orkar med att kliva upp för att tvätta 08:00! Imorgon står Alingsås och tråkiga ärenden på schemat!

/lycklig

20131009-233933.jpg

20131009-234359.jpg

20131009-235002.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats