Rubriker är svårast... | Sussir's Blogg -

Sussir's Blogg –

Annons

Rubriker är svårast…

Hösten är på riktigt här nu… Förutom de fina men ofta få sköna dagar och massa fina färger på Löven är faktiskt Hockeyn det enda positiva med det 😉 Hockeyn är ju mer eller mindre det enda som kan få mig att få sån hemlängtan, längtar efter att få tåga in i delfinen med mina vänner, ta en öl i baren, se matchen och sjunga halsen av mig tillsammans med mina fellow supportrar! Längtar efter mina syskon och min systerson, efter mina vänner som så väl har känt mig sen jag va en liten snorunge ^^ Vart jag än befinner mig kommer Luleå alltid vara hemma, staden som har tagit ifrån och gett mig Så mycket.

Nä inom en förhoppningsvis snar framtid andas jag Norrbottnisk luft igen! 😄

/trivs som fan här hemma i södra sverige ändå!

20131006-202238.jpg

20131006-202316.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats